Loading...

The Sadoni Story

Lidenskapen for å skape luksuriøse antrekk til de mest spesielle anledningene i livet har vært nøkkelordet for designmerket Sadoni gjennom nesten et tiår. Det nordiske merket har blitt et symbol på utsøkt eleganse av ypperste kvalitet og blir verdsatt for deres naturlige og nyskapende uttrykk.

Sadoni er en familiedrevet norsk bedrift grunnlagt av designerne Trude og Hamid Sadoni i 2003 da de returnerte til Oslo etter å ha studert og arbeidet flere år i Paris. Sadoni ble først etablert som et eksklusivt couture atlier som designet og skreddersydde kjoler på bestilling. Denne bakgrunnen har gitt designerne en dyp forståelse av kundene og markedet.

Visjonen om Sadoni ble født på den tiden designer duoen bodde i et lite studio på Montmartre i Paris. Etter å ha arbeidet sammen på et felles prosjekt fant de en perfekt match i hverandre, ikke bare som et par, men også som designere. Sammen bringer de fram det beste i hverandre og smelter sine ideer sammen til nydelige kreasjoner. Trude & Hamid har alltid hatt et talent for å skape originale og luksuriøse antrekk og da de fant en mangel på moderne design av høy kvalitet på kjolemarkedet, ble det et naturlig valg å spesialisere seg innen brud og selskap.

Designerne har en bakgrunn fra ESMOD i både Oslo og Paris som ikke bare har vært fokusert på design, men også på mønsterkonstruksjon og modellering. Denne kunnskapen har gitt designerne evner til å skape nye former og teknikker, samtidig som de tilfører kreasjonene til Sadoni en feminin og eksepsjonell passform.

I 2006 bestemte Trude og Hamid seg i for å lede firmaet i en ny retning og lanserte den første komplette brudekolleksjon, inspirert av sitt eget bryllup. Ønsket om å oppmuntre kvinner til å gjenspeile sin egen identitet på sin bryllupsdag gjør at kolleksjonene er spesielt utviklet for den moderne kvinnen.

Etter stor etterspørsel bestemte designerne seg for å ta bedriften til neste nivå og lanserte i 2012 sin internasjonale debut på den luksuriøse brudemessen ”The White Gallery” i London. I dag er de vakre Sadoni kjolene tilgjengelig for den internasjonale bruden gjennom utvalgte brudesalonger rundt om Europa.