Loading...

Flagship Store

Sadoni Bridal Boutique
Uranienborgveien 7a
0351 Oslo, Norge
+ 47 41 39 43 66
store@sadoni.no

Tirsdag  12 – 18
 Torsdag  12 – 18
 Fredag  12 – 16
Lørdag  10 – 14

Sadoni Bridal Boutique er kun åpenetter avtale. For å ta en nærmere titt på kolleksjonen og prøve kjolene, kontakt oss gjerne så setter vi opp en avtale. På denne måten kan vi gi deg vår beste service og fulle oppmerksomhet. Vi ser frem til å høre fra deg, du er hjertelig velkommen!

Sadoni Bridal Boutique er kun åpen etter avtale. For å ta en nærmere titt på kolleksjonen og prøve kjolene, kontakt oss gjerne så setter vi opp en avtale. Vi vil sørge for å skape en avslappet og hyggelig atmosfære mens du er på utkikk etter den unike brudekjolen som virkelig uttrykker din personlighet.

Når du besøker vår butikk, vil vår konsultent hjelpe deg med å finne en kjole som passer dine behov og din smak. Vi tror på oppriktig veiledning slik at ingen detaljer blir oversett. Vi vil gjøre vårt beste for å hjelpe deg på alle måter, og ønsker deg hjertelig velkommen til vår intime butikk med hyggelige og erfarne konsulenter.

Brudekolleksjonen er kun tilgjengelig på bestilling og på grunn av dette kan leveringstiden variere fra 3 til 6 måneder, avhengig av sesong og design. Vi oppfordrer derfor bruder til å bestille tidlig, spesielt til sommerbryllup hvor etterspørselen er høy. For noen kjoler er det mulig å plassere en hastebestilling.

Når du har valgt kjole vil vi med ditt samtykke bestille den størrelsen som passer din figur best, og produksjonen vil starte etter vi har mottatt et forskudd. Brudekjolen vil normalt være ferdig 2 til 4 måneder før din bryllupsdato. Når brudekjolen din ankommer vår butikk vil vi kontakte deg for å avtale en leveringstime. Vi vil da anbefale en lokal skredder som kan tilpasse kjolen slik at den passer din figur perfekt.

Fyll ut skjema under, og en konsulent vil kontakte deg.
Du er også velkommen til å kontakte flagship store på tlf 41 39 43 66